In een provincie als Zeeland met een klimaat dat onder grote invloed staat van de zee is goed buitenschilderwerk onmisbaar. Zon, regen en wind kunnen het houtwerk en de kitnaden van uw woning flink aantasten. Tijdig onderhoud van het buitenschilderwerk kan voorkomen dat het schilderwerk loslaat, scheuren, barsten en rotte plekken of klemmende ramen en deuren ontstaan.

Soms kan houtrot niet worden voorkomen. Door achterstallig onderhoud, optrekkend vocht, slechte ventilatie of lekkages kan het houtwerk van uw pand toch worden aangetast. Mocht in uw houtwerk houtrot worden geconstateerd, dan beschikt Rado Schilderwerken over de benodigde kennis en vaardigheden om houtrot duurzaam te herstellen. Daarnaast kan Rado Schilderwerken ook deelvervangingen van uw houtwerk realiseren.

Kitvoegen en rubbers dichten de ruimte tussen het glas en de glaslat. Als de afdichting onvoldoende is, zoals bij openstaande en verouderde kitnaden, kan vocht naar binnen kruipen. Houten kozijnen kunnen daardoor gaan rotten. Laat de kitnaden rond de beglazing regelmatig controleren en vernieuwen door Rado Schilderwerken.

Naast het leveren van kwaliteitsschilderwerk is Rado Schilderwerken zeer bedreven in het aanbrengen van gevelbelettering.

Vakkundig buitenschilderwerk is een meerwaarde voor uw woning en bedrijfspand. Professioneel buitenschilderwerk is een duurzame investering, die u altijd terugverdient. Naast een besparing op onderhoudskosten vergemakkelijkt goed buitenschilderwerk de verkoop van uw woning. Een stijlvol geschilderd bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming.

Buitenschilderwerk