Wanden, plafonds, kozijnen, deuren, plinten en trappen worden door Rado Schilderwerken netjes afgewerkt. Mooi binnenschilderwerk geeft sfeer in uw huis. Binnenschilderwerk dient tevens ter bescherming van uw muren en houtwerk. Als het binnenschilderwerk op de kozijnen goed is afgesloten kan er geen vocht naar buiten en kan houtrot worden voorkomen. Ook binnenwanden hebben regelmatig onderhoud nodig.   

Rado Schilderwerken is als specialist interieurafwerking zeer bekwaam in het aanbrengen van traditionele maar ook moderne en bijzondere technieken. Wand- en plafondafwerking kan zowel decoratief als functioneel zijn. Niet iedere muurverf of techniek is geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamer en toilet.

Binnenschilderwerk

Goed schilderwerk valt of staat met het gebruik van de juiste producten, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Rado Schilderwerken staat bekend om zijn vakmanschap en gedegen productkennis. Rado Schilderwerken is u graag behulpzaam bij het uitvoeren van alle schilderwerkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van uw woonhuis en bedrijfspand.

Heeft u speciale wensen of ideeën voor uw interieur? Rado Schilderwerken adviseert u graag over de mogelijkheden. Rado Schilderwerken is bekwaam in het aanbrengen van verschillende soorten wand- en plafondafwerking. De meest voorkomende soorten wand- en plafondafwerking treft u hieronder aan:


› Behang

Een decoratieve afwerking met een groot assortiment voor ieder interieur, van klassiek tot modern, dessin of uni.


› Glasweefsel

Een stootvaste en scheuroverbruggende wand- en plafondafwerking, zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen en renovaties.


› Nova Stuc

Een decoratieve stuc met marmereffecten op basis van kalk en acrylaatharsen.


› Sauswerk

Traditionele latex muurverf verkrijgbaar in zeer veel kleuren en functionaliteiten (waterafstotend, geluiddempend, schimmelwerend).